Liječenje kandidijaze

Liječenje može biti relativno jednostavno.

Da biste izliječili infekciju, možete uzeti neki od naših proizvoda za za unutarnju primjenu koji sadržava aktivni sastojak klotrimazol. Odaberite oralnu tabletu, tablete za rodnicu ili kremu za rodnicu. Kreme protiv kandidijaze za vanjsku upotrebu pomoći će vam ublažiti simptome poput svrbeža. Naše proizvode možete nabaviti svaki posebno ili možete nabaviti kombinirano pakiranje za unutarnju i vanjsku primjenu.

Kliknite ovdje da biste vidjeli potpunu paletu naših proizvoda.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, ljekarnik ili liječnik mogu vam pomoći da odaberete proizvod koji vam najbolje odgovara.

Prva infekcija

Prvi put kada dobijete kandidijazu, posjetite liječnika – na taj ćete način dobiti pravilnu dijagnozu i ubuduće ćete moći prepoznati svoje simptome. Ako je riječ o kandidijazi, moći ćete je liječiti sami kod kuće.

Iznutra i izvana

Tretiranje svrbeža samo s kremom neće pomoći da izlječite infekciju stoga ne zaboravite liječiti kandidijazu i u samoj rodnici. Predlažemo da pogledate koje su moguće opcije liječenja

Top

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

L.BA.MKT.02.2019.0940