Proizvodi

Intimno zdravlje

Kandidijaza

CANESTEN<sup>®</sup> 3 20 mg/g vaginalna krema

CANESTEN® 3 20 mg/g vaginalna krema

Šta je Canesten® 3 i za šta se koristi

Canesten® 3 pripada grupi lijekova koji se nazivaju antimikrobni lijekovi za ginekološko liječenje. Krema sadrži klotrimazol kao aktivnu supstancu; on djeluje protiv gljivica i određenih drugih mikroorganizama.

 

CANESTEN<sup>®</sup> 1 500 mg vaginalna tableta

CANESTEN® 1 500 mg vaginalna tableta

Šta je Canesten® 1 i za šta se koristi
Canesten® 1 pripada grupi lijekova koji se nazivaju antimikrobni lijekovi za ginekološko liječenje. Vaginalna tableta sadrži klotrimazol kao aktivnu supstancu; on djeluje protiv gljivica i određenih drugih mikroorganizama.

Lijek Canesten® 1 se koristi:

kod žena za liječenje infekcije gornjeg dijela genitalnog trakta (vagine), koja je izazvana sa gljivicama (iz roda kvasnica Candida), a koja se naziva kandidni vaginitis.
Znakovi i simptomi ove infekcije su bijeli, sirasti iscjedak iz vagine, svrbež, crvenilo, otjecanje i peckajuće ranice stidnice. Također, može se pojaviti bol pri mokrenju.

Canesten<sup>®</sup> 3 tablete za rodnicu 200 mg

Canesten® 3 tablete za rodnicu 200 mg

Šta su Canesten® 3 tablete za rodnicu i za šta se koriste

Lijek Canesten® 3 tablete za rodnicu spada u ginekološke antimikrobne lijekove. Sadržava ljekoviti sastojak klotrimazol, koji je derivat imidazola sa širokim spektrom protugljivičnoga djelovanja.

Lijek Canesten® 3 tablete za rodnicu upotrebljava se u bolesnica u dobi od 12. godine života nadalje:

● za liječenje infekcija spolnih organa (vaginitisa) koje uzrokuju gljivice (iz roda kvasnica Candida). Znakovi i simptomi takve infekcije: bijeli, sirasti iscjedak. Na vanjskom spolnom organu obično se javljaju svrbež, crvenilo, otečenost i ranice koje peku. Može se također javiti bol pri mokrenju.

Kućni test za samodijagnozu

Canestest sigurnost pri odabiru odgovarajuće terapije

Canestest sigurnost pri odabiru odgovarajuće terapije

Ako niste sigurni imate li bakterijsku vaginozu ili kandidijazu, mi ćemo vam pomoći u preuzimanju kontrole i samodijagnosticiranju za samo 10 sekundi. Razvili smo inovativan i pouzdan komplet za samotestiranje kako biste mogli utvrditi koju infekciju rodnice vjerojatno imate i samostalno je liječiti. Morate samo upotrijebiti jednostavan bris i promjena boje ukazat će na vašu dijagnozu s točnošću većom od 90 %.

Bakterijska vaginoza

Canesbalance gel za rodnicu za bakterijsku vaginozu (BV)

Canesbalance gel za rodnicu za bakterijsku vaginozu (BV)

Canesbalance gel sadrži mliječnu kiselinu, koja učinkovito neutralizira neugodan miris i obnavlja normalan pH rodnice. Sadrži i glikogen koji pruža hranjive tvari bakterijama mliječne kiseline i omogućuje njihov rast. Uz normalan pH i hranjive tvari zaštitne bakterije mliječne kiseline rastu i obnavlja se prirodna ravnoteža rodnice, a neuobičajen iscjedak i nelagoda učinkovito se otklanjaju. Proizvod dolazi u pojedinačnim napunjenim tubastim aplikatorima koji se lako primjenjuju.


Kada primjenjivati Canesbalance gel?

Canesbalance gel otklanja neugodan miris, neuobičajen iscjedak i nelagodu te vraća pH na normalnu razinu.

Zdravlje kože i stopala

Gljivična infekcija stopala

Canespor<sup>®</sup> 10mg/g, krema </br>bifonazol

Canespor® 10mg/g, krema
bifonazol

Nakon primjene kompleta Canes-Nail™ preporučujemo da nastavite s nanošenjem kreme Canespor® jednom dnevno. Ta krema sadržava djelatnu tvar bifonazol, koja djeluje protiv gljivica, a također ima protuupalni i protubakterijski učinak. Krema će vam pomoći eliminirati ostatke gljivične infekcije noktiju nakon terapije proizvodom Canes-Nail™.

Gljivična infekcija prepona

Canesten<sup>®</sup> 10mg/g krem klotrimazol

Canesten® 10mg/g krem klotrimazol

Krema Canesten® sadržava djelatnu tvar klotrimazol koji će učinkovito izliječiti vašu gljivičnu infekciju prepona te eliminirati simptome.

Canesten<sup>®</sup> 10 mg/ml otopina za kožu

Canesten® 10 mg/ml otopina za kožu

Ovaj praktičan oblik idealan je za teško dostupna područja prepona inficirana gljivicama. Poput kreme, ona sadržava djelatnu tvar klotrimazol koji liječi gljivičnu infekciju prepona. Ako se vaša gljivična infekcija prepona pogorša ili potraje dulje vrijeme, trebali biste zatražiti savjet liječnika.

Lišaj

Canesten<sup>®</sup> 10mg/g krem </br>klotrimazol

Canesten® 10mg/g krem
klotrimazol

Krema Canesten® sadržava djelatnu tvar protiv gljivica klotrimazol koji će učinkovito izliječiti vaš osip od znoja te eliminirati simptome.

Canesten 10 mg/ml otopina za kožu

Canesten 10 mg/ml otopina za kožu

Ova praktična otopina idealna je za teško dostupna područja koja mogu biti inficirana lišajem. Poput kreme, ona sadržava djelatnu tvar protiv gljivica klotrimazol za borbu protiv lišaja te rješava njegove simptome.

Ako se vaš lišaj pogorša ili potraje dulje vrijeme, trebali biste zatražiti savjet liječnika.

Osip od znoja

Canesten<sup>®</sup> 10mg/g krem </br>klotrimazol

Canesten® 10mg/g krem
klotrimazol

Krema Canesten® sadržava djelatnu tvar protiv gljivica klotrimazol koji će učinkovito izliječiti vaš osip od znoja te eliminirati simptome.

Canesten 10 mg/ml otopina za kožu

Canesten 10 mg/ml otopina za kožu

Ova praktična otopina idealna je za teško dostupna područja koja mogu biti zahvaćena osipom od znoja. Poput kreme, ona sadržava djelatnu tvar protiv gljivica klotrimazol za borbu protiv gljivične infekcije te rješava njezine simptome.


Ako se vaš osip od znoja pogorša ili potraje dulje vrijeme, trebali biste zatražiti savjet liječnika.

Pelenski osip

Canesten<sup>®</sup> 10mg/g krem </br>klotrimazol

Canesten® 10mg/g krem
klotrimazol

Krema Canesten® s klotrimazolom koristi se za liječenje pelenskog osipa uzrokovanog kandidom. Klotrimazol je djelatna tvar protiv gljivica, a dovoljno blag da ga možete upotrijebiti za bebu, ali i dovoljno učinkovit da može izliječiti infekciju uzrokovanom kandidom te osloboditi bebu od neugodnih simptoma.

Bepanthen<sup>®</sup> mast za njegu kože u pelenama<sup>3</sup>

Bepanthen® mast za njegu kože u pelenama3

Bepanthen® klinički dokazano djeluje na pelenski osip koji nije izazvan kandidom stvaranjem zrakopropusnog sloja koji pomaže u zaštiti stražnjice vaše bebe od nadražaja poput kontakta s urinom, stolicom i trljanja u uskim pelenama 4. Također sadržava provitamin B5 koji nježno doprinosi prirodnom procesu regeneracije kože5.
3 Uputa Bepanthen mast
4 Putet et al. 2001
5 Biro et al. 2003, Bisset 2009, Camargo et al. 2011, Ebner et al. 2002

Top

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

L.BA.MKT.02.2019.0940