Proizvodi za liječenje gljivične infekcije stopala

Ako počnete liječiti gljivične infekcije stopala lijekom protiv gljivica čim primijetite prve simptome, možete brzo riješiti problem. U ljekarnama možete pronaći niz lijekova protiv gljivica. Ti se lijekovi jednostavno primjenjuju i dovoljno su snažni da prodru u kožu te vas oslobode od simptoma bez agresivnog djelovanja. Ne zaboravite da morate uvijek dovršiti liječenje čak i ako vam se stanje gljivične infekcije stopala popravi kako biste bili sigurni da je infekcija potpuno nestala.

Canespor<sup>®</sup> 10mg/g, krema </br>bifonazol

Canespor® 10mg/g, krema
bifonazol

Ovaj učinkoviti lijek oslobađa od simptoma svrbeža i crvenila te liječi infekciju u roku od tri tjedna. Djelatna tvar bifonazol u proizvodu djeluje protiv gljivica koje uzrokuju gljivičnu infekciju stopala i bakterije, prodirući u kožu radi liječenja korijena infekcije. Bifonazol djeluje tako da uništava gljivice koje uzrokuju gljivičnu infekciju stopala, a svojim protubakterijskim učinkom eliminira bakterije koje izazivaju neugodan miris stopala.

Canespor® kremu koristite jednom dnevno, najbolje navečer prije spavanja. Nanesite tanki sloj kreme na oboljeli dio kože i utrljajte je.


Ako se vaša gljivična infekcija stopala ne poboljša ili se stanje pogorša, trebali biste zatražiti savjet liječnika.

Ukoliko se gljivična infekcija ne povlači, svakako potražite pomoć liječnika.

Top

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

L.BA.MKT.02.2019.0940