O robnoj marki Canesten®

Naša je misija osloboditi ljude diljem svijeta od nelagode povezane s bolestima intimnoga područja i gljivičnim oboljenjima kože – zato što vjerujemo da vas ništa ne bi trebalo spriječiti u tome da živite po svome, ispunjeni ugodom i samopouzdanjem.

Nasmiješena tamnokosa mlada žena u crvenoj majici kratkih rukava pokazuje mišiće

Stoga smo predani tome da vam pomognemo učinkovitim i inovativnim rješenjima koja se temelje na znanstvenim spoznajama te znanju koje daje sigurnost kako biste znali da svoje intimno zdravlje i zdravlje svoje kože imate pod kontrolom, što znači da imate jednu brigu manje kada je to stvarno važno.

Kemijska struktura klotrimazola

Znanost je u našemu DNK-u

Stručnjaci smo za gljivice, i to još od šezdesetih godina dvadesetoga stoljeća, kada je Bayerov istraživač, profesor Karl Heinz Büchel došao do značajnoga otkrića razvivši klotrimazol, aktivnu supstancu protiv gljivica. Nekoliko godina poslije klotrimazol je registriran u Njemačkoj i pušten na tržište pod nazivom robne marke Canesten®. Prvi smo osmislili izvorni proizvod s  klotrimazolom koji je istovremeno učinkovit u liječenju gljivičnih infekcija i obračunavanju s njihovim temeljnim uzrokom. Zatim smo razvili nove oblike proizvoda kako bismo taj moćni sastojak korisnicima isporučili u različitim oblicima i omogućili im da pronađu proizvod koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Dosad smo proveli brojna klinička ispitivanja i primijenili razne metode kako bismo se pobrinuli da naši proizvodi budu sigurni i učinkoviti. No to nije kraj naše priče.

Neprestano unaprjeđujemo i osmišljavamo najbolja rješenja koja zaista djeluju

Bit je Canestena da vam pruži osjećaj ugode i samopouzdanje, a to znači da velik dio našega posla ovisi o povjerenju koje nam ukazujete. Oslanjajući se na više od 40 godina međunarodnih znanstvenih spoznaja, istraživanja i kliničkoga stručnog znanja, i dalje neumorno osmišljavamo i proizvodimo nenadmašna učinkovita rješenja koja vam pomažu u dijagnostici, liječenju i prevenciji. Čak i sada neprestano težimo unaprijediti svoje proizvode jer smo predani tome da ih učinimo još boljima zahvaljujući svakomu novom znanstvenom otkriću – to je nešto na što bi profesor Büchel i njegov pionirski tim, vjerujemo, bili istinski ponosni.